Кушнірик перекладає на інших відповідальність за провал ремонту чернівецьких доріг

10.04.2018

Кушнірик-ручкиМинулого року депутати Чернівецької міської ради виділили 50 мільйонів гривень на капітальний ремонт міських доріг. Але Департамент ЖКГ за 10 місяців спромігся освоїти всього лише 11 мільйонів.

Щоправда, призначений без конкурсу директор Департаменту Ярослав Кушнірик своєї провини у цьому не вбачає і жодної відповідальності за провал ремонту чернівецьких доріг нести не хоче. Виявляється, навести лад з дорогами, Ярославу Денисовичу заважають проектувальники, які, нібито, роблять погані проекти та підрядні організації, які не можуть найняти кваліфікованих працівників.

«На 90% всіх цих речей, чому довго, – це людський фактор в усьому. Починаючи з проектування, документації і завершуючи конкретним виконавцям робіт. Немає людей, які можуть зробити грамотно, правильно проекти. Ми в минулому році роздали в різні інститути проекти на вулиці. З усіма проектами мали проблеми. Довго, з помилками, повертали. Або ми знаходили помилки, або експертиза повертала. В проектних інститутах залишилося обмаль фахівців, нема кому робити. Немає фахівців- проектувальників, які можуть грамотно спроектувати і зробити дорогу. Час витрачається на те, щоби виправити ті помилки, потім виявляється, що помилки є і під час ремонту і далі реально немає кому працювати. Немає працівників», – виправдовувався Кушнірик в ефірі програми «Суть речей» на Радіо10.

Звісно, що шукати крайніх Ярослав Денисович може скільки завгодно. Але він, мабуть, забув, що завдання Департаменту, в першу чергу, забезпечити нормальну організацію проведення ремонту доріг. Та, судячи з усього, Ярослав Денисович з цим впоратися не може.

Нагадаємо, що директор Департаменту ЖКГ Ярослав Кушнірик минулого року отримував 27 тисяч гривень зарплати на місяць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини