У Чернівцях планується чергове підвищення тарифів на воду

06.04.2018

вода1У разі якщо новий тариф буде затверджено, то кубометр водопостачання та водовідведення коштуватиме більше 17 гривень.

Корегування тарифів пропонується  провести у зв’язку із збільшенням витрат на оплату електричної енергії, придбання реагентів та паливно-мастильних матеріалів, оплату праці та збільшенням видатків на  сплату податків, зборів та інших передбачених законодавством обов’язкових платежів.

Відкрите обговорення намірів КП «Чернівціводоканал» внести зміни у тарифи на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) відбудуться 10 квітня 2018 року о 18:00  за адресою вул. Героїв Майдану, 176 (2 –й поверх, велика зала), – повідомляє прес-служба КП «Чернівціводоканал».

Відповідно до розрахунків наданих водоканалом кубометр водопостачання та водовідведення для багатоквартирних будинків коштуватиме 17,37грн. разом з ПДВ, для мешканців приватного сектору – 16,05грн. разом з ПДВ.

Нагадаємо, що останній раз тариф на  воду у Чернівцях був піднятий 15 березня цього року. Діючий тариф поки що становить 13,94грн. для приватного сектору і 15,01грн. для багатоквартирних будинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини