Фищук розповів про схему за якою Салагор став начальником Чернівецької митниці

02.04.2018

салагор4Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук повідомив, що керівник Чернівецької митниці ДФС Микола Салагор свого часу просився до нього в помічники. І це допомогло Салагору пройти на посаду керівника митниці поза конкурсом. «Перед тим, як він став начальником митниці, то просився у мене помічником. До мене просився, бо його ніхто не брав. Я його оформив, він два тижні пропрацював, а потім з’ясувалося, що він це зробив для того, щоб потрапити на посаду керівника митниці поза конкурсом», – розповів голова ОДА в інтерв’ю «Молодому Буковинцю».

Згодом у коментарі буковинським ЗМІ Микола Салагор, фактично підтвердив, що за будь-яку ціну хотів залишитися на державній службі, а його призначення помічником депутата одним телефонним дзвінком вирішив однопартієць по «Народному фронту» Максим Бурбак.

«Упродовж двох років до лютого 2014 року я працював помічником народного депутата України Максима Бурбака. Однак коли його призначили міністром інфраструктури, й справі довелося шукати вихід з положення, аби не залишитися поза державною службою. Максим Юрійович одним телефонним дзвінком до однопартійця Олександра Фищука вирішив ситуацію, й мене було призначено помічником депутата Фищука», – зазначив Салагор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини