Підприємець розповів про махінації МКП “Реклама” (фото)

01.04.2018

1Голова Спілки рекламістів та рекламодавців Буковини впевнений, що усі махінації Унгуряна та його команди проводяться з мовчазної згоди мера.

Підриємець та голова Спілки рекламістів та рекламодавців Буковини Ігор Воронич на своїй сторінці у мережі facebook розповів про незаконне встановлення рекламних конструкцій та інші махінації МКП “Реклама”.

Як розповідає чоловік, працівники підприємства демонтували білборд на Хотинській та встановили його вже на вулиці Січових Стрільців. Але якщо спершу конструкція була односторонньою, то вже тепер, на Січових Стрільців білборд став двостороннім.

“Ну, що? Хотіли жити по совісті, по справедливості, по закону? Хотіли, щоб бізнес був у шані, мав прозорі правила гри? Маєте?

Не маєте? Вибачте, але ви нагло брешете! Правда, Олексію Павловичу Каспруку!? Брешуть! Все, що обіцяла ваша політична сила, ви, коли балотувалися на мера, вони мають! Всі вони брехуни! А знаєте, що саме прикре? Що і я брехун. Бо я теж вважаю, що нічого із того, що було вами і вашими далекозафронтівцями обіцяно – нічого того не має. Ви сплюндрували усе: і ідеали і мрії Майдану; і душі Небесної Сотні: і тисячі Доль; і країну. І сьогоднішня “рекламна подія” у місті – ще один черговий доказ цьому.

Справа проста. МКП “Реклама” має з десяток неосвоєних місць, уже тривалий період. За ці місця не нараховують і, відповідно, не сплачують, належні платежі. Я оцінив суму вкрадених у громади грошей десь у 200 тис. Правда нашого мера це не хвилює…

МКП “Реклама” мала щит в районі заправки WOG на Хотинській. У зв’язку із зміною містобудівної ситуації виникла потреба перенести цей щит. Його знімають і переставляють на неосвоєне місце «Реклами» на вулиці Московської Олімпіади. Чудо! Але команді мера, враховуючи майбутні вибори, дуже хочеться бути ближче до народу, прямо “войті в него”. І тому злочинне угрупування “Унгурян – Мірошніченко – ….”  під по прикриттям мера, фактично знайшли спосіб видати Унгуряну новий дозвіл на встановлення нового щита.

Невдоволеній громадськості показують дозвіл від 2009 року і кажуть, що все “по закону”! А те, що в дозволі конструкція одностороння, а встановлена – двостороння – не проблема. В кінці квітня виконком внесе зміни і все буде ОК!

Правда я вірю, що члени виконкому порядні люди, на відміну від ОЗГ “народний фронт”, і це беззаконня не пройде. Рекламістів, громадськість вже 4 роки годують розповідями про рекламний бардак і казками про наведення порядку. Ось вам – «новий порядок”, – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини