Комунальники розпочали ремонт дороги біля мітингувальників, які прийшли до Ратуші скаржитись на розбиті дороги

30.03.2018

ремонт дорогиПоказові виступи комунальників чи неймовірний збіг обставин

Сьогодні на 9 годину ранку чернівчани анонсували пікет біля Ратуші через жахливий стан доріг у місті. Обурені містяни, як і обіцяли прийшли зранку до міськради, але за неймовірним збігом обставин прямо навпроти них, комунальники розпочали ремонт дороги на пішохідному переході через вулицю Головну перекривши одну полосу руху.

Зважаючи на ранковий час-пік це призвело до неймовірних заторів в обох напрямках. Тож патрульні змушені були забезпечувати на місці реверсивний рух.

Звісно ремонт доріг це добре, і усі ми розуміємо, що це буде призводити до заторів. Але зважаючи на те, що в будинках поруч ніхто не живе (Ратуша, банк, магазини) чи не краще ці роботи було б проводити пізно ввечері, або вночі, коли рух центральною дорогою менш інтенсивний? Чи можливо таким чином Каспрук намагався перестрахуватись перед зустріччю з мітингувальниками, мовляв ви ж бачите, що ремонт доріг робиться. І нехай усі чернівчани почекають, поки комунальники проводять показовий ремонт, і байдуже, що через це люди спізнились на роботу.

Скрін з веб камери Sergey Kushnir

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини