Погані дороги у Чернівцях – це наслідок бездіяльності директора Департаменту ЖКГ Кушнірика

29.03.2018

Василь ПроданТаку думку на своєму брифінгу висловив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

За його словами, усі чернівчани бачать у якому жахливому стані перебувають міські дороги. Але попри те, що депутати виділяють значні кошти на їх ремонт, керівник Департаменту ЖКГ Ярослав Кушнірик і його підлеглі демонструють дива безгосподарності та не можуть їх освоїти.

При цьому, міські обранці не мають жодного впливу на недолугих посадовців, адже всі вони є підпорядковані меру Олексію Каспруку.

«Чудовий приклад це 2017 рік, коли ми виділили 50 мільйонів гривень на капітальний ремонт доріг, а Департамент ЖКГ за 10 місяців використав тільки 11 мільйонів.

Як я можу заставити того ж пана Кушнірика виконувати свої повноваження. Не я його призначав, і не я йому даю премії. Коли призначили цю людину, я з першого дня зрозумів, що нічого доброго з того не буде. Тому ніяких надій з цим керівником не повязував. І цей рік, який пройшов, показав, що я був правий.кушнірик_каспрук

Якщо ми виділили 50 мільйонів, а вони змогли за 10 місяців використати 11, то ми могли і 100, і 150 мільйонів виділити. Але якщо цей керівник може організувати роботу лише на 11 мільйонів, то йому скільки не виділяй коштів, толку не буде. І, на жаль, міського голову такий керівник влаштовує. А нас, депутатів, звичайно не влаштовує. І тому маю надію, що найближчим часом ми приймемо таке рішення, коли попросимо міського голову разом з керівниками Департаментів залишити це місто», – зазначив Василь Продан.

Окрім цього, секретар міськради звернув увагу на те, що наслідком неефективної роботи Каспрука, Кушнірика та інших чиновників стало те, що, згідно опитування групи «Рейтинг», Чернівці опинилися на останньому місці в Україні за рівнем комфортності та сприйняття громадянами свого міста. І нагадав, що у 2012 році за рівнем комфортності Чернівці посідали перше місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини