На ремонт доріг та громадський транспорт необхідно виділити 150 мільйонів гривень, – Василь Продан

29.03.2018

продан3Кошти які не розподілені з минулого року, не будуть розподілятись на цій сесії. Це питання перейде на квітневу сесію, оскільки Департамент ЖКГ не зміг підготувати бюджетний запит. Про це на брифінгу розповів секретар міської ради Василь Продан.

Він нагадав, що його особиста позиція не змінилась і він буде наполягати на виділенні 150 мільйонів гривень на ремонт доріг та громадський транспорт.

«Фракція «Рідне місто» і я, як секретар міськради, наполягаємо на тому що 100 мільйонів гривень мають бути виділені на ремонт доріг в місті, а 50 мільйонів на громадський транспорт. Це ті два напрямки, які в 2018 році мають стати пріоритетними і основними завданнями і для міськради, і загалом для міської влади», – зазначив Василь Продан.

Нагадаємо, що наприкінці лютого усі керівники депутатських фракцій та секретар міськради Василь Продан підписали Меморандум про пріоритети розвитку комунальної сфери м. Чернівці на 2018р. Цим меморандумом передбачається виділення у 2018 році 100 мільйонів гривень на ремонт доріг та 50 мільйонів гривень на оновлення тролейбусного парку. Міський голова Олексій Каспрук і досі не підписав цей меморандум.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини