Василь Продан розповів, коли знімуть Каспрука

28.03.2018

продан2Рішення про дострокове припинення повноважень Чернівецького міського голови Олексія Каспрука має підтримати більшість чернівчан і лише після того воно буде прийняте депутатами міської ради.

Таку позицію на своєму сьогоднішньому брифінгу озвучив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Коли приймається таке серйозне питання, то має бути не тільки рішення міської ради. Має бути погодження більшості громадян. І, наприклад, я таку підтримку відчуваю. Люба людина, яка мене зустрічає на вулиці, починає з привітання і питає, коли ви вже припините повноваження міському голові, адже досить терпіти цей безлад в місті.

Коли буде критична маса таких людей, тоді і треба ставити таке питання на розгляд сесії, а не тільки тому, що так вважають депутати . Депутати давно бачать, що місто йде у неправильному напрямку», – зазначив Василь Продан.

Також секретар міської ради додав, що в процесі припинення повноважень міського голови будуть повністю дотримані усі необхідні юридичні процедури. Зокрема, відповідний проект рішення буде опублікований за 20 днів до сесії, для того, щоб громада міста могла з ним ознайомитися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини