Бурбак взявся за розпуск обласної ради

28.03.2018

Бурбак

Весняне загострення “депутаторозпуску”

Під час свого вчорашнього виступу на сесії Чернівецької обласної ради нардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак закликав усіх крайових депутатів здати мандати.

«Якщо вам не вистачає відповідальності брати на себе такі виклики, то будь ласка, саморозпустіться», – запропонував нардеп.

Складається враження, що уся бурхлива депутатська діяльність Максима Юрійовича зводиться лишень до розгону місцевих рад. З 2016 року він по декілька разів на місяць безуспішно намагається розпустити Чернівецьку міську раду, а у червні минулого року навіть зареєстрував у Верховній Раді свій «геніальний» законотворчий доробок: постанову про перевибори Чернівецької міської ради.

Щоправда, міські обранці не звертають жодної уваги на потуги нардепа від бессарабського виборчого округу і продовжують працювати у нормальному режимі. Тож, Бурбак вирішив взятися за обласну раду.

При чому, жодних аргументів для розпуску як міської, так і обласної рад він навести не може. І ось тут виникає запитання: якщо лише одній людині в області разом не подобаються 42 депутати міської та 64 депутати обласної рад, то може справа зовсім не в них? А людині, якій з її маніакальним бажанням розпустити всіх і вся, мабуть варто звернутися до відповідного фахівця з медичним дипломом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини