Каспрук не бачить проблем з корупцією в освіті міста

27.03.2018

каспрук_мартинюкЛюди просто не розуміють, що насправді вони живуть гарно

Олексій Каспрук сьогодні на брифінгу прокоментував результати соцопитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг», яке показало, що чернівецька освіта – найкорумпованіша в Україні.

 «Я не бачу масштабних проблем у сфері корупції у місті, – заявив міський голова. – Я не керую вищими начальними закладами. Я розбираюся з корупцією у школах та дитячих садочках. Жодне звернення, навіть анонімне, без моєї уваги не проходить і ми завжди вживаємо жорстких заходів. Тому рейтинги – це така умовна річ, на які, звісно, треба звернути увагу, аналізувати, але треба розуміти з чого».

 Окрім того, Каспрук вважає, що результати рейтингу щодо падіння рівня промисловості у Чернівцях не відповідають дійсності. За його словами, навпаки, ситуація з бізнесом у місті покращилася.

 «Звідки у людей виникло відчуття, що він знизився?!, – подивувся мер. –  Як він міг понизитися, якщо останніми роками було створено кілька виробничих підприємств, які активно наймають людей на роботу?! Невже це пов’язано з людьми, які звільняються з заводів та фабрик, де отримували 5, 10 чи 15 тисяч, і їдуть на заробітки до Польщі?! Особисто я не відчуваю, що у нас у промисловості ситуація погіршилася».

Джерело: «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини