Каспрук запустив і тут же спростував свій фейк про борги Продана

26.03.2018

продан_каспрукВже вкотре на своєму традиційному брифінгу Олексій Каспрук замість того, щоб розповідати про вирішення важливих проблем життєдіяльності міста, левову частку свого полум’яного виступу присвятив депутатам Чернівецької міської ради. Зокрема, сьогодні розказував про їхні статки і про те, хто з них і скільки, нібито, винен до міського бюджету.

Так, міській голова повідомив «сенсаційну» інформацію, що секретар міськради Василь Продан разом з однією фірмою заборгували міському бюджету за користування землею 4 мільйони 300 тисяч гривень. На перший погляд, цифра досить вагома.

Але досить швидко з’ясувалося, що Каспрук намагався ввести громаду міста в оману. Бо відповідаючи на уточнююче запитання, –  скільки винен місту, власне, сам Василь Продан, мер був змушений визнати, що фактичних боргів перед бюджетом у нього не має.

«Ну він ще нічого не винен», – зазначив Каспрук. При цому, звісно, додав, що вони будуть доводити те, що у Продана, нібито, є борг 244 тисячі за користування землею. Але погодьтеся, що віртуальні 244 тисячі це зовсім не 4 мільйони, які намагалися приписати секретарю міськради.

Вочевидь, застосовуючи примітивний прийом перекручування інформації, Каспрук та його радниця вкотре через підконтрольні ЗМІ хотіли налаштувати чернівчан проти депутатів.

Але і цього разу спроба запустити примітивний фейк про «астрономічні» борги секретаря міськради була зірвана.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини