Замість того, щоб прибрати з дахів бурульки, комунальники радять обходити будинки з яких вони звисають

23.03.2018

бурульки1Чернівчани обурюються тим, що комунальні служби не чистять дахи будинків від бурульок і таким чином наражають мешканців міста на небезпеку. Адже глиби криги та купи снігу постійно падають під ноги людей.

«Стала свідком, як одна із них ледь не влучила в жінку. Щастя, перехожу вдалося попередити й зупинити. Глиби льоду розбилися прямісінько у неї в ногах!!! Перелякана жінка далі пошкандивала по центру вулиці Кобилянської, де чи не по коліно снігу досі лежить, така пішохідна у нас вулиця. «Щира подяка усім, хто дбає про місто!» Від стрічок та попереджувальних поламаних стільців під ногами – гидко. А от коли когось серйозно травмує бурулька, знову слідуватиме пустослів’я, буцімто робили все що могли та от не вберегли», – описала на своїй сторінці у facebook звичну для Чернівців ситуацію Антоніна Бабчук.

Тим часом чиновники та комунальники чомусь глибоко переконані, що спасіння потопаючих це справа самих потопаючих. Так, на офіційному сайті Чернівецької міськради з’явилося повідомлення у якому визнається, що бурульки можуть травмувати людей і даються «корисні» поради як цього уникнути. Зокрема, чернівчанам рекомендують  самим звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків, триматися на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, обходити ділянки, де звисають бурульки.

Щоправда, нікого не турбує що на вузеньких вулицях в центрі міста обійти небезпечні ділянки особливо не має де. А якщо постійно дивитися вгору і не дивитися під ноги, то можна без проблем послизнутися на нерозчищених тротуарах.

Та нашим чиновникам і комунальникам, звісно, легше давати поради як не стати жертвами бурульок, ніж очистити від них міські дахи.

бурульки2

бурульки3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини