Пасажири вимагають змінити графік руху деяких потягів для зручніших поїздок до Чернівців

22.03.2018

потяг чернівціЗокрема, пропонується змінити час відправлення потягу “Білгород-Дністровський-Чернівці” з Івано-Франківська, або час прибуття потягу “Київ-Івано-Франківськ”, для того, аби пасажири змогли доїхати до Чернівців з пересадкою.

Відповідну пропозицію опублікував на своїй сторінці в мережі “Фейсбук” чернівчанин Євген Семехін.

Як розповідає автор, вокзал “Чернівці” обслуговує лише чотири потяги на добу, та як для туристичного міста – це досить мала кількість потягів. Особливо, якщо зрівняти із сусідніми містами.

“Станом на 20.03 вокзал Чернівців обслуговує 4 потяга в добу – на Київ №117, на Львів №702, на Ковель №668 і на Одесу №136 (при чому останні два роблять турне Західною Україною (з Чернівців до Одеси 19 годин).

Як для туристичної перлини України малувато. Особливо якщо порівняти зі Львовом і Франківськом. Та навіть через вокзал Тернополя щодня більше 20 потягів проходять, в тому числі на схід,” – пише чернівчанин.

Чернівчани скаржаться, що через незручний час відправки потягів, пасажирам доводиться довше проводити час в дорозі. Тому запропонували змінити час відправки деяких потягів, які мають зупинки саме в Івано-Франківську, аби мати змогу швидше дістатись до Чернівців.

“Ми, громада Буковини, не просимо нових напрямків (поки). Наше прохання – посуньте на 10 хвилин пізніше відправлення потягу №136 “Білгород-Дністровський-Чернівці”. Щоб з’явився ще один варіант добратися з Києва в Чернівці залізничним шляхом з пересадкою в Івано-Франківську. Або зробіть на 10 хвилин раніше прибуття у Івано-Франківськ потягу №007 “Київ-Івано-Франківськ”.

Потяг №007 відправляється зі станції “Київ” в 22:27 і прибуває в “Івано-Франківськ” в 7:52.
Потяг №136 відправляється зі станції “Білгород-Дністровський” в 14:21 і прибуває в Івано-Франківськ в 7:36. З Франика відправляється в 7:48 і прибуває в Чернівці в 10:12.

Якщо посунути ці 10 хвилин люди з пересадкою могли би з Києва до Чернівців доїжджати за 11 годин 45 хвилин (єдиний прямий потяг Київ-Чернівці №117 в дорозі 11:25).

Заберіть наші гроші у нелегальних перевізників на “спрінтерах” собі – дайте можливість добиратися до дому зі столиці Укрзалізницею,” – пише Євген Семехін.

скрін

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини