З’явилися нові подробиці масштабної пожежі на “Калинівському ринку”

21.03.2018

п3Пожежа у 5 секторі Калинівського ринку в Чернівцях розпочалася не у тій торговій точці, де здійснювалися зварювальні роботи, а в сусідньому, закритому контейнері. Про це повідомив начальник міського відділу УДСНС у Чернівецькій області Віктор Колодрівський, – пише molbuk.ua.

Рятувальник зазначив, що пожежі можна було уникнути.

“Насамперед, на період проведення зварювальних робіт, мали бути вогнегасники, ємність з водою. І це мала бути відкрита територія. А не так, що в одному контейнері працюють, а інший – закритий. Саме це і є однією з причин пожежі”, – розповів рятувальник.

“Пожежа сталася не у тому контейнері, де були зварювальні роботи, а в сусідньому. Під час робіт іскра потрапила у сусідній контейнер, який був закритим. Через це було втрачено дорогоцінний час”, – додав Колодрівський, – Швидкість розповсюдження вогню була миттєвою, адже горіла синтетика. Плюс дали доступ кисню, також був вітер. Наші підрозділи з вулиці Хотинської прибули на пожежу за сім хвилин після виклику. На той момент пожежа стала масштабною, охопила вже понад 600 квадратних метрів площі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини