Каспрук дав вказівку не гратися та призначити Лебухорську

19.03.2018

Каспрук Лебухорська

Напередодні конкурсу на вакантну посаду керівника комп’ютерно-технічного відділу, секретар Чернівецької міськради Василь Продан на своїй сторінці в мережі фейсбук привітав переможницю Тетяну Лебухорську. І хоча наступного дня за цю посаду мало позмагатися четверо чернівчан, за словами секретаря він вже знав результати, оскільки члени комісії конкурсу не приховували, що конкурс буде чистою формальністю, а кого призначати  сказав Олексій Каспрук.

Згодом Василь Продан прокоментував перебіг цього конкурсу у програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Це було ганебно робити цей, нібито, конкурс. Я ще за день до конкурсу знав, що призначать Лебухорську і сказав, що це не конкурс, це – профанація. Я привітав її у Фейсбуці з перемогою в конкурсі, який мав відбутися наступного дня.

Тобто те, що має відбуватись відкрито, прозоро, чесно, відбувається з точністю навпаки. Але для чого ви обманюєте чернівчан? Якщо міський голова хоче призначити пані Лебухорську, може вона й гарний спеціаліст, може вона йому чимось підходить – ну так признач. Не оголошуй всілякі конкурси, не влаштовуй шоу для того, щоб легалізувати цю людину, і при цьому показати, що конкурс нібито чесний і прозорий», – заявив Василь Продан.

Окрім того секретар міськради зазначив, що спеціально під конкретну людину змінили умови конкурсу щоб допустити до конкурсу Тетяну Лебухорську, у якої немає профільної освіти. А міський голова тиснув на членів комісії та дав вказівку призначити саме ту людину, яку він сказав.

«До мене напередодні конкурсу приходять і кажуть, що Олексій Павлович дав чітку вказівку –  дослівно: «Не гратися і призначити Лебухорську». Так не можна робити. Це повністю дискредитує всю систему місцевого самоврядування і всі конкурси. Міський голова не може робити те, що він хоче. Те, що хоче він може робити дома, а у міській раді він має чітко діяти в межах закону. Просто ось таке призначення на посади керівників управлінь департаментів, призвело до того, що ми вже на 20-му місці по комфортності в Україні», – підсумував Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини