Чи стане Сафтенко тушкою «Народного фронту»?

17.03.2018

каспрук_сафтенкоПісля того, як депутата Чернівецької міської ради Юлію Сафтенко, яка відмовилася засудити побиття мирних протестувальників у Києві, виключили з фракції «Народний контроль», з’явилася інформація, що вона може увійти до місцевої команди «Народного фронту».

Зокрема, таке припущення висловив і секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Враховуючи, що спільне голосування Юлії Сафтенко з важливих питань врозріз з голосуванням її фракції і воно співпадало з голосуванням Народного фронту, БПП і міського голови, то мабуть десь так виглядає, що дійсно у Народного фронту є поповнення», – зазначив Василь Продан в ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецькій промінь».

Зайвим підтвердженням того, що Юлія Сафтенко вирішила змінити політичну прописку є той факт, що вчора ввечері про неї на підконтрольному «Народному фронту» телеканалі «ТВА» оперативно в ефір вийшла програма «Служба розшуку депутатів».

Це виключно чернівецьке співпадіння, що програма вийшла одразу ж після прес-конференції Сафтенко, на якій вона намагалася плутано пояснити, чому не проголосувала за звернення щодо побиття 3 березня активістів у Києві.

Але не менш цікавим є і той факт, що зазвичай у цій програмі депутатів виставляють у негативному світлі. Позитивний імідж формують лише депутатам від «Народного фронту» та їхнім сателітам з інших фракцій. Зокрема, депутатам від «Самопомочі» Віталію Матвієнку та Олександру Ставчанському.

От і програма про Сафтенко вийшла без видимої критики на її адресу. Тому, можна припустити, що невдовзі вона зісвітиться і  в інших проектах телеканалу «ТВА», який належить нардепу від «Народного фронту» Максиму Бурбаку. І з якого, до речі, свого часу Сафтенко незаконно звільнили…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини