Фищук стверджує, що обшуки у його родичів та побиття активістів “Стоп корупції” пов’язані між собою

13.03.2018

фищук словоГолова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук вважає, що обшуки правоохоронців, які проводились у його родичів, мають зв’язок із побиттям представників організації “Стоп корупції” Валерія Аіріні та Миколи Петіченка.

Про це посадовець заявив у передачі “Акценти”, яка вийшла в ефір сьогодні на телеканалі ТВА, пише molbuk.ua

Зокрема, він сказав, що пов’язує обшуки у своєї дочки та сватів із побиттям Аіріні й Петіченка.

Дійсно, хотів би підтвердити, що тут десь є якийсь зв’язочок. Справа в тому, що все це (проведення обшуків, – molbuk.ua) активізувалося тоді, коли до мене звернулися громадські активісти “Стоп корупції”. Вони дали мені матеріали, щоб я належним чином на них відреагував. Документи стосувалися роботи Чернівецької митниці та управління захисту економіки. Ця інформація – щодо керівництва УЗЕ – була опублікована в окремих ЗМІ. Звичайно, всі ці матеріали я направив по призначенню. Тобто, у відповідні міністерства та відомства, а також у НАБУ. Після цього сталися такі події“, – сказав Фищук.

Через буквально кілька днів, ви бачите, день-два, і сталося побиття цих журналістів. Тут є зв’язок. (…) І я думаю, що ті, хто це зробив, понесуть відповідальність“, – додав голова ОДА.

Водночас посадовець сказав, що конфліктна ситуація між ним і “цими двома структурами” (очевидно, йдеться про Чернівецьку митницю ДФС та управління захисту економіки в Чернівецькій області) почалася тоді, коли Фищук наголосив їм на “неприпустимості тиску на чесний бізнес”.

Сьогодні всі мають працювати прозоро. А займатися правоохоронні органи мають тими, хто ухиляється від платежів і сплати податків“, – додав чиновник.

Джерело: «Молодий буковинець»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини