Поява “брудних” матеріалів про мене пов’язана з моєю політичною діяльністю, – Валерій Найдиш

07.03.2018

НайдишДнями у місцевих ЗМІ з’явився матеріал про статки депутата міськради Валерія Найдиша, в якому його звинувачували у незадекларованих прибутках. Автори публікації у спробах дискредитувати депутата не погребували навіть порпатися у «брудній білизні» родини депутата, згадавши про розлучення, аліменти та розподіл майна у суді.

Ми звернулись до Валерія Найдиша щоб отримати коментар про факти вказані у публікації зі звинуваченнями на його адресу.

«Так, я на даний момент перебуваю у процесі розлучення із Іриною Найдиш, на жаль, таке трапляється в житті.

Мені дуже неприємно, що її імя зараз використовують у брудних політичних іграх, тож прошу вибачення у неї, що мимоволі дав для цього привід. 

Наголошую, що ніколи не відмовлявся від допомоги своїм дітям! Я не приховую жодного майна. Бізнесом на даний момент не займаюся, тому  був змушений припинити підприємницьку діяльність.

Зараз в Шевченківському суді відкрито провадження у цивільній справі за позовом Найдиш Ірини Леонідівни. Але увесь бізнес та нерухомість,  яку ми разом із нею побудували за 10 років подружнього життя, на даний момент я залишив дітям, дружині та її родичам.

Не здивуюся, якщо буде здійснюватися тиск на суддів у цій справі»

Появу подібних матеріалів, депутат пов’язує із тиском на нього у зв’язку з його політичною діяльністю.

«Я є депутатом міської ради від опозиційної партії, і певно як “кістка у горлі” для деяких “важливих” політиків, що користуються своїм впливом на провладні структури. Тому на мене ллють цей бруд і здійснюють ганебний тиск на усю мою родину.

На жаль, опоненти використовують найменший привід щоб перекрутити дійсність  та дискредитувати неугодних політиків. Але ще раз наголошу для тих хто замовляє даного роду статті, що змішувати політику та проблеми в сімейних стосунках, це, як мінімум, не гарно»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини