Бурбак попросив Авакова “дотиснути” Фищука?

06.03.2018

бурбак_фищук1Сьогодні вранці у буковинських ЗМІ з’явилися повідомлення, що у квартирах, офісах та інших приміщеннях до яких мають відношення родичі голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука, співробітники Нацполіції проводять обшуки в рамках кримінального провадження щодо контрабанди.

Згодом, сам губернатор факт обшуків визнав, але пояснив, що не знає із якою справою вони пов’язані.

«Обшуки проходили, це правда. Проходили у моєї дочки та у моїх сватів. Правоохоронці сказали, що проводять обшуки у зв’язку з кримінальним провадженням, яке порушене у Тернополі. Вона (дочка, – авт.) попередила правоохоронців, що вона з колишнім чоловіком на тій квартирі не проживає уже два роки. Вони провели обшук. А після того поїхали. Забрали два чи три «кнопкових» телефони, якими гралися діти. І на цьому все закінчилося.

Я не спілкувався з правоохоронцями, тому мені не відомо, у зв’язку з яким кримінальним провадженням проводились обшуки», – розповів molbuk.ua Олександр Фищук.

З великою долею ймовірності можна припустити, що причиною обшуків став конфлікт голови ОДА з його однопартійцями по «Народному фронту»,нардепом Максимом Бурбаком та начальником Чернівецької митниці Миколою Салагором. Схоже, що після взаємних звинувачень у «кришуванні» контрабандних потоків одна із сторін конфлікту перейшла до рішучих дій.

Щоправда, Максиму Юрійовичу, який вважає себе неформальним куратором Буковини, до цього часу так і не вдалося позбутися Фищука. Тож, довелося звертатися по допомогу до свого однопартійця, міністра МВС Арсена Авакова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини