Буковинець забив товариша до смерті через борги

06.03.2018

суд4Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Чернівецької області  задовольнила апеляційну скаргу прокурора Сторожинецької місцевої прокуратури та постановила нове рішення про обрання 44-річному підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України,  запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Так, 22 лютого 2018 року слідчий суддя  Сторожинецького  районного суду, відмовив слідчому у задоволенні клопотання про обрання 44-річному жителю села Верхні Петрівці міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Встановлено, що підозрюваний, на ґрунті боргових непорозумінь з 53-річним односельцем, завдав останньому тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили його смерть.

Своєю ухвалою суддя зобов’язав вказаного громадянина прибувати до слідчого в кримінальному провадженні чи процесуального прокурора, за кожною їх вимогою.

Прокурор-процесуальний керівник з вказаною ухвалою не погодився та оскаржив її в суді апеляційної інстанції.

Апеляційний суд скасував дану ухвалу та постановив нову, відповідно до якої підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативним запобіжним заходом у  вигляді застави розміром понад 120 тис гривень, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини