Щоб не втягуватися у штучний конфлікт, Бешлей відкликав проект рішення щодо приміщення для Центру історії Чернівців

02.03.2018

бандери_1Днями депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей зареєстрував проект рішення щодо створення у Чернівцях Центру історії міста та запропонував розмістити його у приміщенні на вулиці С.Бандери,1.

Одразу ж після цього, наближені до Каспрука, ЗМІ спробували звинуватити депутата у тому, що  він, нібито, зазіхнув на приміщення у якому планується розмістити центр пам’яті Героїв війни.

Аби не збурювати суспільство та не втягуватися у штучний конфлікт, який дехто намагається спровокувати, Бешлей відкликав свій проект рішення та запропонував міському голові створити робочу групу, яка б підшукала для Центру історії міста інше приміщення.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці у facebook.

«Після оприлюднення проекту рішення «Про створення Центру історії Чернівців» із ЗМІ мені стало відомо, що також розглядається можливість створення «Меморіального центру пам’яті Героїв війни, волонтерства та доброчинства» в приміщенні на вулиці Степана Бандери,1.

Вважаю ці дві ініціативи важливими для нашої громади! Тому відкликав внесений мною проект рішення та звернувся до міського голови Олексія Каспрука із проханням створити робочу групу для вивчення питання щодо створення Центру історії міста Чернівців в іншому приміщенні», – йдеться у дописі Володимира Бешлея.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини