Сьогодні визначатимуть які об’єкти «викинуть» з програми «Комфортне місто» на 2018 рік

01.03.2018

IMG_1668Нагадаємо, що при наявності 58 мільйонів гривень в бюджеті депутати прийняли програму «Комфортне місто» на 200 мільйонів з об’єктами поданими департаментом ЖКГ, які першочергово потребують фінансування, а решту об’єктів запропонували додатком або окремою програмою. Але згодом, під тиском чернівчан, депутати проголосували за першочерговий роздутий варіант програми на 700 мільйонів.

Звісно грошей в бюджеті від цього більше не стало, і тепер робоча група у складі Каспрука, депутатів та чернівчан визначатиме кого викинути з програми на 2018 рік, а кому все ж виділити кошти. І перше засідання відбудеться вже сьогодні.

«1 березня о 16.00 в сесійній залі Ратуші  працюватиме робоча група з визначення черговості фінансування у 2018 році об’єктів програми «Комфортне місто».  Очолює групу міський голова Олексій Каспрук, до її складу входять депутати, члени виконкому, громадські активісти, ініціатори електронних петицій, мешканці. Засідання є відкритим», – повідомляє прес-служба міськради.

Тож не виключено, що вже завтра обурені чернівчани, яких позбавлять фінансування у 2018-му, і перенесуть на 2019 чи 2020 рік, будуть «штурмувати» Ратушу, як це робили обурені мешканці Бульвару, з логічними вимогами профінансувати їх об’єкти першочергово.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини