«Народний фронт» хоче легалізувати приватні армії

28.02.2018

народний фронтНародний депутат від «Народного фронту» Євген Дейдей ініціює створення в Україні приватних військових компаній.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, він спільно з колегою по фракції Денисом Дзензерським планує найближчим часом зареєструвати відповідний законопроект у Раді, – повідомляє ua1.com.ua

Дейдей зазначив, що приватні військові компанії в Україні – це вимога, продиктована сьогоднішніми реаліями. Важливо чітко розділити роботу ПВК і 447 статтю Кримінального кодексу (Вербування, фінансування, навчання найманців задля використання у збройних конфліктах інших держав).

Нардеп вважає, що «потрібно максимально опрацювати всі аспекти подібної діяльності та створити дієвий законний механізм, який допоможе тисячам хлопців якісно себе реалізовувати в цій сфері. Легалізація приватних військових компаній надасть професійні можливості ветеранам АТО та зніме окремі аспекти соціальної напруги».

Дейдей наголосив, що до доопрацювання проекту закону він планує залучити добровольців АТО, військових, представників приватних військових компаній, а також іноземних експертів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини