У місті ніхто нічого не робить, бо ніхто не контролює

26.02.2018

паладянПро це в програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів помічник депутата міськради та екс-керівник КЖРЕПу Дмитро Паладян.

Розвалена «господарка» в місті за останні роки, на думку помічника депутата, є наслідком того, що ні директор департаменту ЖКГ Ярослав Кушнірик, ні міський голова Олексій Каспрук, не виконують своїх обов’язків належним чином.

«Директор департаменту – абсолютний нуль. Так само, як і міський голова  – нуль. Тому що один не контролює, другий не виконує. Відповідно зараз комунальні підприємства живуть своїм життям. Вони збиткові.

Візьмемо «Водоканал» – 50 млн. гривень щороку йому видають. Беремо  «Теплокомуненерго» – воно вже настільки заборгувало, що з понеділка «Чернівцігаз» погрожує відключити їх від газопостачання (на сесії в суботу виділили 3 мільйони гривень з міського бюджету, – прим. ред.).

Інші комунальні підприємства усі збиткові. Хоча, комунальні підприємства держрозрахункові, тобто, вони мають бути самоокупні. У водоканалу тариф економічно обґрунтований, він має як мінімум виходити «в нуль».

Але ніхто нічого не робить, бо ніхто нічого не контролює.

Тобто, у нас господарка міста повністю завалилася. За нею ніхто не слідкує, ні міський голова, ні директор департаменту, ні керівники комунальних підприємств», – зазначив Дмитро Паладян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини