У Чернівцях знову судитимуть екс-директора «Калинівського ринку» Івана Ринжука (відео)

26.02.2018

ринжукУ Чернівцях продовжиться розгляд справи щодо колишнього генерального директора “Калинівського ринку” Івана Ринжука, підозрюваного в отриманні у 2011 році хабара у розмірі 250 тисяч доларів .

Як зазначається у онлайн-сервісі «Судова влада України», 28 лютого об 11.00 у приміщенні Першотравневого районного суду розглядатиметься справа щодо обвинувачених Івана Ринжука та Дмитра Березовського. Цим особам інкримінується привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, – повідомляє molbuk.ua

Нагадаємо, у квітні 2011 року тодішнього гендиректора “Калинівського ринку” Івана Ринжука та ще двох його компаньйонів було затримано при отриманні хабара в сумі 250 тис. доларів. Гроші нібито передавали за оформлення документів купівлі-продажу торгового об’єкту по вул. Калинівській, 13.

У квітні 2013 року Ринжука відпустили на волю, а  в 2015-му році суд виправдав екс-гендиректора Калинівського ринку. У січні 2016 року це рішення суду було скасоване.

У листопаді того ж року Іван Ринжук важко травмувався у Греції, куди він поїхав з кількома політиками, громадськими діячами та бізнесменами з Чернівецької області на святкування дня народження митрополита УПЦ МП Онуфрія.

Іван Ринжук очолював “Калинівський ринок” з 1996 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини