Депутати проголосували за те, щоб реєстрацію шлюбів проводили у Палаці урочистих подій

26.02.2018

рацсНа черговій сесії депутати міськради підтримали петицію про розміщення відділу чернівецького ДРАЦСу у Палаці урочистих подій на Кобилянської.

“Департаменту житлово-комунального господарства міської ради підготувати пропозиції щодо включення робіт з капітального ремонту арки, частини коридорів та сходових клітин під’їзду будинку № 7 на вул. О. Кобилянської, що ведуть до приміщень, в яких розміщений відділ державної реєстрації актів цивільного стану Чернівецького міського управління юстиції до Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017-2020 роки “Комфортне місто” в 2018 році”, – йдеться у проекті рішення.

Проте, як повідомив начальник юридичного управління Олександр Шиба, технічно супроводжувати дане рішення дуже складно. Одні обов’язки виконує міська рада, інші Міністерство юстиції.

Окрім того, за його словами, в Палаці урочистих подій немає вільних приміщень, достатніх для розміщення відділу державної реєстрації актів цивільного стану Чернівецького міського управління юстиції. – пише promin.cv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини