Чернівчани перекрили рух транспорту біля Ратуші. Вимагають зустрічі з Каспруком (фото)

21.02.2018

ратуша2Cьогодні приблизно о 8.00 приблизно 50 людей почали безперервно ходити по пішохідному переході біля Чернівецької міськраді, заблокувавши рух транспорту на вулиці Головній. Учасники перекриття вигукують вимогу, аби до них вийшов міський голова.

Учасники пікету виловлюють обурення через те, що у зв’язку із встановленим посиленим контролем за продажем у місті м’яса через входження Чернівців у зону спостереження, на ринках забороняється продаж свинного м’яса, яке було забите на власних подвір’ях реалізаторів.

Як повідомив molbuk.ua заступник міського голови Чернівців Олександр Паскар, у Чернівцях на період карантину (40 днів) дозволяється реалізовувати м’ясо зі свиней, які були забиті на спеціалізованих підприємствах, де існує відповідний контроль. За словами посадовця, обурення учасників акції з перекриттям дороги в центрі міста пов’язані саме з цими змінами.

Приблизно о 8.25 учасники акції розблокували рух транспорту на вулиці Головній. Вони перемістилися до сходів Чернівецької міської ради.

ратуша1

ратуша3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини