Депутат міськради Ставчанський хотів «відмити» бюджетні кошти на ремонті багатоповерхівки?

20.02.2018

СтавчанськийПісля останньої сесії Чернівецької міської ради депутат Олександр Ставчанський обурився, що його колеги виключили з переліку фінансування проведення ремонтних робіт в одному з будинків на Бульварі Героїв Крут.

Щоправда, досить швидко з’ясувалося, що на будинок, яким так опікується обранець наближений до «Народного фронту», вже тричі виділяли кошти з міського бюджету і за документами Департаменту ЖКГ проведення ремонтних робіт він не потребує.

Про це в ефірі програми «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецькій промінь» повідомив депутат Чернівецької міської ради Богдан Ковалюк.

«Ми всі розуміємо, що він чіткий представник групи «Народного фронту» в міській раді. Ми знаємо, що він з 2010 року був помічником депутата міської ради від “Фронту змін” Юрія Ватаманюка, тому це його позиція, і інакше він не може себе презентувати.

Він звинувачував, що будинок по бульвару Героїв Крут,4, це, нібито, перехідний об’єкт, який треба дофінансувати з міського бюджету.

Коли ми формували програму, цей об’єкт з договором на 1 мільйон 870 тисяч гривень  був повністю завершений. І мови про те, що це перехідний об’єкт, взагалі не йшло.

Коли я почав розбиратися з цією ситуацією, зясувалося, що на цей будинок виділяли кошти тричі на заміну мереж, і в тому числі на утеплення. По всіх документах, які є в Департаменті ЖКГ, цей об’єкт є повністю завершеним», – зазначив Богдан Ковалюк.

Окрім того, як зазначив Богдан Ковалюк, за 2016-17 рік на проведення різноманітних робіт на окрузі Олександра Ставчанського з міського бюджету було виділено більше 6 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини