Буковинські податківці не змогли пояснити, хто приніс до їхнього приміщення гранату від вибуху якої постраждали троє людей

20.02.2018

податкова вибухСьогодні в управлінні ДФС Чернівецької області прокоментували вибух гранати, який стався у їхньому приміщенні 10 січня цього року.

Начальник управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Чернівецькій області Дмитро Правоторов розповів, що того дня в робочому кабінеті ДФС стався вибух невідомого пристрою. На той час у приміщенні було 3 працівника. Всі вони отримали травми різного ступеня важкості. Один досі на лікарняному.  Начальник управління внутрішньої безпеки запевнив, що той, хто приніс пристрій, буде покараний і отримає термін від 3 до 7 років.

«Допитано свідків і потерпілі. Всі матеріали у слідчого. Проводиться також внутрішньослужбове розслідування. Поки що воно не завершене», – додав Дмитро Правоторов. Начальник оперативного управління Головного управління ДФС у Чернівецькій області Руслан Анфілофієв розповів, що граната була – РГД-5. Але поки підозру ще нікому не оголошено. Розслідується кримінальна справа за фактом вибуху, – повідомляє acc.cv.ua

Нагадаємо, що з моменту інциденту у приміщені ДФС в Чернівецькій області пройшло вже півтора місяці, однак за цей час чернівецькі правоохоронці так і не спромоглися надати інформацію про хід розслідування та підозрюваних у вчинені цього резонансного злочину.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини