Біля гімназії №7 працює забігайлівка, де продають спиртні напої (фото)

27.09.2017

32Поруч гімназії №7 підприємець облаштував забігайлівку з літнім майданчиком, де всі охочі мешканці району впродовж дня розпивають спиртні напої. Про це на своїй сторінці в мережі “Фейсбук” повідомив депутат обласної ради Олександр Болтунов.

Він зазначає, що вихованці навчального закладу щоденно змушені проходити повз так званий “генделик” в якому постійно розпивають спиртні напої, а потім, нетверезі чоловіки вільно вештаються біля гімназії.

Існування таких “генделиків” в нашому місті вже нікого не дивує. Але цікаво інше –  наскільки потрібно бути аморальною людиною, щоб створити його на прилеглій території гімназії в якій навчаються сотні маленьких діток і в 10 метрах від дитячого садочка. Діти щоденно змушені проходити через цей витвір “малої архітектури” в якому постійно “дяді” або п’ють, або вже добряче випивші вештаються біля школи. Можете уявити, як цим батькам, коли вони розуміють, що неподалік від їхніх дітей постійно купа п’яниць! Не говорячи вже про те, що мають місце випадки продажу алкоголю неповнолітнім!”йдеться у дописі.

Також зазначається, що підприємець вирішив збільшити територію “генделика” і вже почав будівництво. На місце були викликані поліція, інспекція з благоустрою, працівники ДФС та інші відповідні інспекції. На даний момент триває розслідування.

Нагадаємо, що саме в 7 гімназії навчається син мера Олексія Каспрука.

36

31 33 35

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини