Прибирання вулиці, де будується Бурбак, коштує чернівчанам десятки тисяч гривень (фото)

27.06.2017

8Вже на вперше за це рік, на одній з центральних вулиць Чернівців, на якій активно ведуть будівництво багатоповерхівок фірми наближені до нардепа від “Народного фронту” Максима Бурбака,  зливи змивають  тони гравію і піску, якими засипані ями на не відремонтованій забудовником вулиці. І щоразу тонни змитого бруду прибирає міське комунальне підприємство “МіськШЕП”, витрачаючи за десятки тисяч гривень міського бюджету.

Мова йде про славнозвісну вулицю Суворова, де через недбале будівництво елітного житла родиною Бурбаків, техніка вщент розбила дорогу. Довго не думаючи, забудовник просто засипав ями гравієм та піском.

Про наслідки такого “ремонту” дороги на вулиці Суворова розповів на своїй сторінці в мережі “Фейсбук” Василь Забродський.

“Став свідком прибирання, змитого недавньою зливою, гравію із вулиці Суворова.

Знову з пів десятка одиниць техніки, десяток людей плюс цілий прораб, в чергове “боряться” з наслідками господарювання Бурбаків. Нагадаю, Бурбаки взявши участь в дерибані колишнього військового містечка, та закріпивши за сумнівною схемою земельні ділянки, забудували їх елітним житлом. При будівництві, їх техніка вщент знищила дорожнє покриття на вулиці Суворова.

Кожного разу при черговій літній зливі, з вулиці Суворова на вулицю Аксеніна змиває тонни гравію і піску, яким засипані ями на не відремонтованій забудовником вулиці. Щоразу ці тонни змитого гравію прибирає Міськшеп, витрачаючи за сезон десятки тисяч гривень. З нашої з вами кишені. З міського бюджету. А Каспрук мовчить“, – йдеться в дописі Василя Забродського.

5

6

7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини