Угруповування контрабандистів «Слонів» та «Кушнірів» повинні зрозуміти, що часи безкарності пройшли, – Генпрокурор Луценко

19.04.2017

луценко«Корупція і контрабанда існують у всіх прикордонних областях. Але такої відвертої, монополізованої, нахабної діяльності двох угрупувань, котрі у розмовах, які ми фіксуємо законним шляхом,  хизуються своєю недоторканністю, немає ні в Одеській, ні у Харківській, ні у якійсь іншій прикордонній області. І далі це терпіти я не збираюся. Далі робити вигляд, що у Києві не бачать політичного «дахування», відвертість монополізованої, практично бандитської системи, я не буду», – заявив вчора під час представлення нового прокурора Чернівецької області Олега Соболя Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

«Ці два угрупування «Слонів», «Кушнірів» і мілкіші угрупування контрабандистів, повинні зрозуміти – часи безкарності пройшли, або роззброєння, або протистояння із цілою вагою держави», – додав Генпрокурор.

Юрій Луценко неспроста згадав про політичне «дахування» контрабанди і угруповування «Слона». Ми вже неодноразово писали, що саме Олександр Єрімічук, на прізвисько «Слон», є «смотрящім» від Максима Бурбака за контрабандою на Буковині. Він переважно контролює потоки контрабанди товарів широкого вжитку з Китаю та Туреччини.

Детальніше про схему, за якою провозять контрабанду на Буковину через митницю, у матеріалі «Люди Бурбака. Кому нардеп довірив контрабандні потоки?».

слон12

На фото зліва направо: Олександр Єрімічук «Слон», нардеп від «Народного фронту» Микола Федорук, Олексій Бурбак, мер Чернівців Олексій Каспрук, Геннадій Москаль, голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук, лідер фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини