Бурбак активно заповнює керівні посади своїми людьми

26.11.2016

БурбакиКерівні посади на Буковині активно віддають друзям та однопартійцям нардепа-«фронтовика» Максима Бурбака. Про це під час своєї прес-конференції заявив керівник фракції партії Рідне місто Василь Продан.

«Народний Фронт» в особі пана Бурбака вважає Чернівецьку область своєю вотчиною. Кадри тут розставляють виключно за партійною приналежністю”, – каже депутат.

Так, начальником Чернівецької митниці є Микола Салагор, посаду заступника голови – керівника апарату Чернівецької обласної державної адміністрації займає Олег Стецевич.

Колишній депутат міськради від «Народного фронту» Юрій Ватаманюк очолив Держгеокадастр у Чернівецькій області і одразу ж поставив на чолі Чернівецького міського Держгеокадастру свого однопартійця і чинного депутата Андрія Романчишина.

Також кілька днів тому начальником Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів став Андрій Кавуля.

Усі вони – друзі, однокурсники, однопартійці Максима Бурбака. Брати участь у Революції Гідності лише для того, щоб позаймати усі керівні посади у Чернівцях та області –  це неправильно, негідно, не достойно, суперечить здоровому глузду“, – вважає Василь Продан.

Він також повідомив, що на найближчій сесії депутати міської ради звернуться до всіх міністерств і відомств, які призначали цих людей на їхні посади.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Коментарі
  • Аби з цих призначень був зиск! Мені здається, що усі ці призначення це звичайна вдячність за їх минулу допомогу за входження до влади. Нажаль, нічого гарного з цього не буде, бо фахіфці з них ніякі!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини