У Чернівцях в магазин взуття заборонено входити з собаками та дітьми

22.07.2016

У центрі Чернівців, в магазині взуття, заборонили вхід з собаками, а також з дитячими візочками. Про це нахабство розповіла на своїй сторінці у Фейсбук чернівчанка Катерина Ганц. Молода мама дивується такій позиції магазину, адже у всьому цивілізованому світі матерям йдуть на зустріч, в той час у нас – просто обмежують законні права людей.
“Вперше таке бачу! Навіть не знаю де і хто додумався виготовляти такі значки. А ще цікаво чи людей в інвалідних візках це теж стосується?
Дискримінація це навіть не те слово. Вважаю, що значок треба зняти. Навіть по тій причині, щоб елементарно не ганьбити наше місто і країну загалом. Бо магазин цей знаходиться на вул. О. Кобилянської, яка є улюбленою серед туристів! Уявляю реакцію якогось німця на такий значок! Всі нормальні люди, підприємці намагаються сприяти мамам-татам з візками, а ці – дурацькі заборони малюють. Це навіть не ображає… просто породжує неповагу до цього магазину як мінімум і хочеться щоб власники зняли цей дурний значок і можуть навіть не пояснювати своєї тупості”, – розповіла в коментарі Катерина Ганц.

Фото: Катерина Ганц

магазин 3 магазин 2 магазин

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини