Митниця дає добро? Схеми контрабанди на Буковині

10.05.2016

Журналісти проекту «Стоп корупції» в своєму новому розслідуванні викривають схеми контрабанди через буковинський кордон та митницю. В матеріалі йдеться про переміщення контрабандних товарів через митницю без перевірок, про перевезення нелегалів через кордон, схеми тютюнової контрабанди та «легалізовані дірки» у кордоні. Керівник чернівецької митниці Микола Салагор чомусь відмовився спілкуватись з журналістами. Мабуть головний митник Буковини побоюється сказати щось зайве про контрабандні схеми, які, ми певні, йому добре відомі, чи просто йому немає, що відповісти. Начальник прикордонного загону Павло Лисак, також не знайшов часу поспілкуватись з журналістами на цю проблемну для Буковини тему, відправивши віддуватись перед камерою свого прес-секретаря.

Можливо у цих двох керівників знайдеться час для спілкування з прокуратурою? Якщо звичайно у прокуратури знайдеться час відреагувати на факти оприлюднені на відео та розслідувати, яким чином через наші кордони йдуть потужні потоки контрабанди і хто «кришує» на Буковині ці процеси.

Коментарі
  • Салагор максимум до вересня тримається в кріслі. Тому плювати йому на ваші розслідування. Піде чистенький і з круглими валізами грошей.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини