У Чернівцях «Народний фронт» пригрів міграційну службу

14.04.2016

dms_2

Сьогодні у Чернівцях у кращих традиціях розвинутого соціалізму відкрили єдиний міській відділ Управління державної міграційної служби за адресою вул.Руська,248М На урочистостях особисто побував міській голова Олексій Каспрук. Що, в принципі, і не дивно, адже, за збігом обставин, нова структура оселилася на території заводу «Гравітон».

«Це дуже зручне приміщення для наших городян», – не скупився на компліменти Олексій Павлович.

Ще б пак, адже будівлі заводу належать його однопартійцям по «Народному фронту». У тій же будівлі, де розмістився відділ УДМС, зареєстрований офіс контрольованої «фронтовиками» фірми «Вест Буковина», яка поруч звела скандальний і нікому непотрібний автовокзал.

І у цьому ж приміщенні розташована Чернівецька митниця «фронтовика» Салагора, яка за словами громадського активіста, Ігоря Жижияна сплачує 4 мільйони гривень оренди. Тому не дивно, чому сьогодні Олексій Каспрук особисто проконтролював, як пішов процес. Адже кошти платників податків, за які утримується Міграційна служба золотою рікою потечуть у партійну касу «Народного фронту».

А вся ця патетика про зручність ніщо інше, як понти для приїжджих. Бо будівля, де розмістили міграційних чиновників це не фасад колишнього заводу, а його глибокий тил, куди не так вже й просто дістатися.

«Ми відкриваємо експериментальний автобусний маршрут 26-А, щоби чернівчани могли дістатися відділу та вирішити свої нагальні питання», – заспокоює чернівчан Олексій Каспрук.

Хоча, насправді, цей автобус стане в нагоді достатньо невеликій кількості мешканців міста. Іншим все одно доведеться за паспортами та іншими документами крокувати від найближчої зупинки пішки.

Зрештою, ніхто не заперечує, що єдиний міській відділ УДМС це прогресивне починання і Чернівцям він потрібен. Але навіщо його відправляти на околицю міста? Невже у центрі Чернівців не має гідних приміщень? Взяти хоча б будівлю за адресою вул.Героїв Майдану, 4, яка у 2014 році за рішенням суду була повернута місту і де відділ УДМС міг би спокійно розміститися. Була б користь і чернівчанам і бюджету міста.

А на даний момент виходить так, що певні корпоративні інтереси переважили інтереси простих людей…

Андрій Тисовський

 Фото: Прес-служба Чернівецької міської ради

Коментарі
  • Бачили очі що вибирали. Подивіться на пики наших навозних Фронтовиків. Сміх та й годі. Це що міністри??? Пика Бурбака – це селюк ненажерливий

  • Поясніть, будь ласка, чому ви називаєте Навозний Фронт?
    Що він багато насрав чи якась інша причина?

    • Це збіговисько злодіїв крадіїв та брехунів можна якось по-іншому називати?
      Навозним Фронтом цих покидьків назвав народ і це так і є.
      Подивіться на цю мафію, ЖОДНОЇ порядної людини нема!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини