Ігор Жижиян: Ніхто не відповів за те, що через “Порубне” пройшло 323 кг героїну

14.04.2016

Жижиян 2

Про це під час передачі «Час змін» на телеканалі ТВА повідомив голова ГО «Патріотична Громада Буковини» Ігор Жижиян.  За його словами є кілька кричущих проблем у роботі митниці. І корупція серед них – на першому місці.

Окремо Ігор Жижиян звернув увагу  на місце розташування митниці, через що недоцільно витрачаються величезні бюджетні кошти.

«Чому митниця знаходиться у Чернівцях, на вул.Руській 248, а не в селі Черепківка Глибоцького району, де завжди раніше розміщувалася? Натомість те  приміщення пустує, а митниця сплачує більше чотирьох мільйонів орендної плати. Навіщо це робити?», – дивується активіст.

Також Ігоря Жижияна обурює той факт, що ніхто з буковинських посадовців не покараний за те, що через кордон пропустили значну партію наркотиків, яку згодом виявили румунські правоохоронці на своїй стороні.

«Минулого року наша митниця пропустила 323 кг. героїну. Вартість цієї контрабанди – 40 мільйонів євро. І жоден чиновник, жоден митник не притягнутий до відповідальності. З цим не можна погодитися».

 Також на думку Ігоря Жижияна не може бути так, щоб робота митниці залежала від настрою керівника. Він наголосив, що ГО «Патріотична Громада Буковини» звернулася по всі цих проблемних питаннях до голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова, однак отримала відповідь, з якої стає зрозуміло, що керівник буковинської митниці заслуговує  почесну грамоту за такий хід справ.

«Під час останньої акції нашої громадської організації, до активістів приїхав голова Глибоцької аміністрації, подивився людям в очі, дав відповіді на питання, після чого підготував лист, в якому рекомендують звільнити Миколу Салагора із займаної посади. Я думаю цей лист найближчими днями буде на столі Насірова», – переконаний Ігор Жижиян.

Коментарі
  • Жижиянові воплі пустий дзвін. Чим він оперує? Словами. А фактів 0.2%. Зробіть дебати: Салагор&Жижиян і побачите як митник взує Ігоря на 2 питанні.

  • Салагор ще той фраєр. Поки Ігор в студії зажигає — Коля бабло рубає… І нічо не зробиш.

  • Жижиян проститутка! Ще не давно він був проти Яківця. Сьогодні палкий його прихильник. Просто продався. Причому, як і завжди.

  • жижиян кончена мразь! віддай людям гроші які вкрав! на цього злодія мало пару кримінальних справ що є, а воно злодій ходе по телевізорах

  • Жижик палко бажає та все можливе робить щоб керівника митниці усунути з посади, та не так все було! Ігоре скажи людям як ти отримав аванс 3 тис. дол. Від замовника щоб усунути з посади Салагора! Кого водиш за ніс, прикриваючи псевдоісторіями про героїн і тому подібне,там була контрольована поставка іноземними органами!В мирних Чернівцях ти що хочеш створити ще один схід!? Узаконити подвійне громадянство,створити сепаратизм?!Краще скажи який ти шахрай там в себе в глибоки , які ти афери крутив!?людей обманював.Це краще ніж втручатися у внутрішні справи різних структур!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини