Губернатор Фищук і заступник облради Курко вийшли з “Народного фронту”. Стрибунці по партіях

26.09.2015
7f5a9f0e85b65024aea6b8200ac2a9e3_XL

Ярослав Курко – член провладних партій із вісімдесятих років минулого століття

У списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради від Блоку Петра Порошенка “Солідарність”, затвердженому обласною партконференцією, є голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук і перший заступник голови облради Ярослав Курко — члени партії “Народний фронт”. З вісімдесятих років минулого століття пан Курко обирає провладні партії. Приклад треба брати

– Ми написали заяви про призупинення членства у партії “Народний фронт”, – розповів molbuk.ua Ярослав Курко.

Загалом у списку “Солідарності” – десяток уже екс-“фронтовиків”. Зокрема, голова Герцаївської РДА Віорел Ястрембський, заступник губернатора Руслан Сенчук, голова Глибоцької РДА Георгій Придій, голова Хотинської РДА Петро Допіряк, голова Путильської РДА Микола Савчук, заступник Чернівецького міського голови Марія Порчук, начальник Чернівецької митниці Микола Салагор. Вєрняк

Коментарі
  • А, це вони поміняли НФ на Солідарність, щоб пролізти
    у владу.
    Чого не зробиш заради влади!

  • в БПП одні шмяги))))))))) Федорук взяв список кандидатів лічно повикреслював всіх із БПП і УДАРу хто ще мав останки патріота і чесної людини ))))))))))))))))))))))

    ДЕ ВАША ЧЕСТЬ БПП ,УДАР??????????????? ПІДСТИЛКИ!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))

  • Не треба перебільшувати вплив Федорука,
    бо він має такий вплив приблизно як Кравчук
    А за діяльністю депутатів буде добрий контроль.

  • Це що за маячня – призупинили членство, брехуни! Не призупиняти, такого законом про політичні партії не передбачено, а виходити із членів партії. Заяви про вихід із партії Народного фронту в студію і рішення про задоволення її. Тоді можеш балотуватися від іншої партії. Ферштейн? Брехуни і пристосуванці! Ваш лідер сказав, що ви не йдете на вибори, бо займаєтеся реформами. Скільки ж можна заради корита дурити людей? Шановні виборці, уважно слідкуйте за цими брехунами!

  • Можна привітати НФ – одним корупціонером менше. Бо так Курко рвався керувати облрадою, що “забув” призупинити свою активну депутатську діяльність. І ніхто з партійних побратимів не показав цьому юристу закон про корупцію. тому єдиний реєстр адвокатів спокійно видає сьогодні інформацію про діючого адвоката Курка Ярослава Степановича, місце роботи якого вгадайте де? у Чернівцях на вулиці Каспрука. Отак боряться з корупцією справжні фронтовики і “видатні” юристи.

    • Ну да, один коррупционер свинтил, еще под тысячу-другую, осталось, масштабный подход:)

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини