Випуск ковбасних виробів в Україні скоротився на 13%

07.09.2015

За результатами семи місяців 2015 року м’ясопереробні підприємства України виготовили 133 тис. т ковбасних виробів, що на 13% нижче за аналогічні показники попереднього року.

Про  це йдеться у повідомленні асоціації “Український клуб аграрного бізнесу”.

Як зазначається, таке скорочення пов’язане зі зменшенням купівельної спроможності населення та зниженням попиту на цю продукцію.

“Найбільшу частку в структурі виробництва -65% – склали варені ковбаси, сосиски та сардельки, яких у цьому році було вироблено 86 тис тонн, що свідчить про зниження доходів населення”, – йдеться у повідомленні.

Про це інформує “Економічна правда”

Коментарі
  • Я ковбасу покупав останній раз 2 роки тому
    і краще себе почуваю.
    Хотілось би побачити, як і з чого ії виготовляють.

  • оця ковбаса – не чути запаху мяса ані трішки
    варену ковбасу кинули бродячим псам – не їли,
    так і лежала.
    людина не пес, все з,їсть

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини