Випуск ковбасних виробів в Україні скоротився на 13%
07.09.2015
За результатами семи місяців 2015 року м’ясопереробні підприємства України виготовили 133 тис. т ковбасних виробів, що на 13% нижче за аналогічні показники попереднього року.
Про це йдеться у повідомленні асоціації “Український клуб аграрного бізнесу”.
Як зазначається, таке скорочення пов’язане зі зменшенням купівельної спроможності населення та зниженням попиту на цю продукцію.
“Найбільшу частку в структурі виробництва -65% – склали варені ковбаси, сосиски та сардельки, яких у цьому році було вироблено 86 тис тонн, що свідчить про зниження доходів населення”, – йдеться у повідомленні.
Про це інформує “Економічна правда”
Залишити відповідь
Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.
Коментарі
Я ковбасу покупав останній раз 2 роки тому
і краще себе почуваю.
Хотілось би побачити, як і з чого ії виготовляють.
у нас що туалетний папеЕр та соя се скінчили
рубануть би зараз великий шмат натуральної
ковбаси
Ковбаса? Хто сказав ковбаса? Ковбаса була по 2.20, а це херня якась.
оця ковбаса – не чути запаху мяса ані трішки
варену ковбасу кинули бродячим псам – не їли,
так і лежала.
людина не пес, все з,їсть