О. Фищук розповів, що поки Салагор був у відпустці через митницю перевезли дві машини наркотиків

07.09.2015

Робоча група вивчатиме правомірність кадрових призначень на Буковині До Чернівців приїхала робоча група – Національне агентство з питань державної служби України, аби перевірити послідовність кадрових призначень на територїі краю. Про це під час прес-конференції повідомив голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук.

За словами очільника краю, робоча група перевірятиме, зокрема, чернівецьку митницю, яка входить у склад ДФС.
Фищук каже, що підставами для приїзду перевірки стали неправомірні дії керівника митниці Миколи Салагора.
– Микола Салагор 22 липня пішов у відпустку і, згідно посадових інструкцій, обов’язки керівника він мав би передати першому заступнику. Але у наказі Митної служби не було сказано, хто ж має право виконувати обов’язки керівника. Салагора просто відпустили у відпустку, – розповідає голова ОДА.

– А тоді, коли треба було приймати важливі рішення, ніхто не мав права підписувати наказ. Тобто, ми бачимо грубе порушення посадових обов’язків, саме через це я і звернувся до Уряду з проханням вжити якісь заходи, – додає Фищук.

Не вважаю збігом те, що якраз у ті дні, коли Салагор був у відпустці та не було виконуючого обов’язки, – з 23 по 28 липня, румунська сторона затримала контрабанду – наркотики, які проходили і через нашу буковинську митницю.

У мене запитання – чому саме в період відсутності в. о. керівника митниці проїхали дві машини з контрабадними наркотиками?.
Саме зараз Держслужба і перевіряє це, а правоохоронні органи – причетність вищого керівництва митниці стосовно цих подій, – підсумував Фищук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини