Після Мукачево Салагор оперативно відрапортував про боротьбу з контрабандою

13.07.2015

Митники Буковини впродовж першого півріччя 2015 року упередиди 805 спроб порушення митних правил на загальну суму товарів понад 7 мільйонів гривень. Предмети правопорушень вартістю більше 5,9 млн. грн. були вилучені, -про це повідомив начальник Чернівецької митниці ДФС Микола Салагор.

За його словами що в зоні діяльності очолюваної митниці найбільш численними є встановлені правопорушення за фактами контрабанди тютюнових виробів – 386 випадків на суму понад 3,9 млн. грн. або 287031 пачок. Друге місце посідають лікарські засоби – 107 справ та значно менше горілчаних виробів – 33.

З початку року буковинські митники до правоохоронних органів Чернівецької області направили 15 повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки злочину, торік за перше півріччя лише 9. Серед цих справ найрезонансніші – це незаконне переміщення з приховуванням від митного контролю колекції монет Російської Імперії періоду 1736-1925р.р., холодної зброї, незаконного переміщення поза митним контролем значної партії тютюнових виробів та спиртовмісної рідини.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини