В Україні виробництво горілки зросло на 27,6%, пива — на 17,9%
В Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та м.Севастополя) у квітні виробництво горілки міцністю менше 45,4% зросло на 27,6% до відповідного місяця 2014 року і склало 1 млн 585 тис. дал, пише «Ubr.ua».
До березня 2015 року її виробництво скоротилося на 21,4%.
Всього за чотири місяці поточного року було вироблено 5 млн 735 тис. дал.
Виробництво пива солодового, включаючи пиво безалкогольне і з вмістом алкоголю менше 0,5%, у квітні 2015 в річному численні збільшилося на 35,3% — до 18,5 млн дал., в місячному — виросло на 17,9%. За чотири місяці вироблено 52,6 млн дал.
Виробництво коньяків і бренді в квітні 2015 збільшилося на 380% в порівнянні з квітнем 2014 і склало 249 тис. дал, а в порівнянні з березнем 2015 зменшилося на 5,4%. За чотири місяці виробництво склало 901 тис. дал.
Виробництво лікерів, солодких наливок, спиртових настоянок та інших спиртних напоїв у квітні 2015 проти квітня 2014 зменшилося на 15,4% і склало 721 тис. дал, а в порівнянні з березнем 2015 зросло на 10,2%. За чотири місяці виробництво склало 2 млн 612 тис. дал.
Виробництво сигарет, що містять тютюн або суміші тютюну із замінниками тютюну, в квітні 2015 в порівнянні з аналогічним періодом 2014 виросло на 0,2% і склало 6,6 млрд штук, порівняно з березнем 2014 — зменшилося на 14,8%. За чотири місяці вироблено 25,9 млрд шт.
Нагадаємо, що нещодавно прес-служба «Укрспирту» повідомила, що за 4 місяці 2015 підприємство збільшило виробництво до 2,8 млн декалітрів спирту, а протягом чотирьох місяців 2015 року всього по галузі виробництво спирту здійснювали 20 спиртових підприємств, із них 17 місць провадження діяльності.












Коментарі
Про що це говорить, що люди стали більше пити?
Стали больше показывать в официальных отчётах
Причина – безробіття та незадоволеність.
Їжа та випивка – то частина нашої культури.