Мідії рятують від раку – “Країна здоров’я”
Цей морепродукт ще досі вважається делікатесом, хоча поширений у супермаркетах. Чому пора вживати їх – пише “Країна здоров’я”.
Мідії, хоча і є досить жирним продуктом, однак в них міститься найбільше білка. Однак молюски цього виду містять необхідний для людського організму жир, який має полінасичені жирні кислоти.
Вони містять велику кількість макро- і мікроелементів: кобальт, йод, мідь, вітаміни В1, В2, В6, РР. Молюски є прекрасним антиоксидантом, оскільки мають в своєму складі вітаміни групи В, D, Е, а також провітамін D3 і ферменти, що сприяють кращому травленню. Мідії містять велику кількість кобальту, мінеральних речовин і глікогену.
Вживання молюсків в їжу зміцнює імунітет, знижує кількість ракових клітин, позитивно впливає на мозкову діяльність, служить профілактичним заходом у боротьбі з артритом, допомагає зміцнити зір. Мідії сприяють кровотворенню в людському організмі. Вони підвищують загальний тонус тіла, приймаються в їжу при хворобах крові. Страви з мідій корисні при високої радіації. Крім того, молюски даного виду вважаються природним аналогом віагри оскільки є чудовим афродизіаком.
Коментарі
Такие жиры есть в льняном масле, подогревать его нельзя,
а также в орехах.
в сельди, в скумбрие , в лососе, правда они
должны быть выловлены в северных морях.
Всё это от рака.