Доведено, що яблука знижують ризик інфаркту

09.07.2014

Регулярне споживання яблук знижує ризик серцево-судинних захворювань не гірше медикаментів.Про це йдеться в доповіді, опублікованій в Британському медичному журналі.

В  експерименті брали участь дві групи людей.

Перша група складалася з людей, котрі пережили інфаркт. Їм давали статин – препарат, який знижує рівень холестерину в крові.

Учасниками другої групи були люди, які мають високий ризик інфаркту. Вони вживали яблука.

Результат експерименту показав, що обидва засоби дозволили майже однаково знизити рівень холестерину в крові.

Таким чином, при додаванні в раціон харчування яблук у пацієнтів може зникнути необхідність приймати статин та інші препарати. Крім яблук, схожими корисними властивостями володіють і інші фрукти.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи