Доведено, що яблука знижують ризик інфаркту
09.07.2014
Регулярне споживання яблук знижує ризик серцево-судинних захворювань не гірше медикаментів.Про це йдеться в доповіді, опублікованій в Британському медичному журналі.
В експерименті брали участь дві групи людей.
Перша група складалася з людей, котрі пережили інфаркт. Їм давали статин – препарат, який знижує рівень холестерину в крові.
Учасниками другої групи були люди, які мають високий ризик інфаркту. Вони вживали яблука.
Результат експерименту показав, що обидва засоби дозволили майже однаково знизити рівень холестерину в крові.
Таким чином, при додаванні в раціон харчування яблук у пацієнтів може зникнути необхідність приймати статин та інші препарати. Крім яблук, схожими корисними властивостями володіють і інші фрукти.
Залишити відповідь
Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.
Коментарі
Будемо їсти яблука, проведемо на собі експеримент.