За рік на Буковині виготовили 23 тис. тонн хліба та понад 12 тис. тонн м’яса
За січень–листопад цього року підприємства Чернівецької області виробили: виробів здобних – 345 т, м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого – 1,1 тис.т, м’яса свіжого чи охолодженого свиней 3,9 тис.т, хліба та виробів хлібобулочних, нетривалого зберігання – 23 тис.т, м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – 7,4 тис.т, виробів ковбасних та подібних продуктів з м’яса, субпродуктів чи крові тварин та подібних виробів і харчових продуктів на їхній основі – 3,6 тис.т, кормів готових для тварин, що утримують на фермах, крім борошна та гранул із люцерни – 8,8 тис.т.
Про це повідомляє ГУ статистики у Чернівецькій області.
Підприємствами деревообробної галузі вироблено деревини уздовж розпиляної чи розколотої, розділеної на частини чи лущеної, завтовшки більше 6 мм 73,0 тис.м3, виробів столярних та конструкцій будівельних з деревини – 748 м3, тари дерев’яної та її частин – 2,4 тис.м3 , брусків, планок та фриз для паркетного або дерев’яного покриття підлоги, профільованих, незібраних, з деревини листяних порід – 72,8 тис.м2, вікон та їх рам, дверей балконних та їх рам, дверей та їх коробок та порогів, з деревини – 1,5 тис.м2, шпону лущеного – 7,0 тис.м3.
Залишити відповідь