Відомий невролог заявив, що зернові продукти викликають хвороби мозку і розлади психіки
Відомий невролог Девід Перлматтер переконаний, що існує прямий зв’язок між деменцією та харчуванням сучасної людини. За його словами, саме зернові є причиною хронічних головних болів, депресії, епілепсії, синдрому гіперактивності, тривожності. Це стосується навіть корисних зернових продуктів. Вчений зазначає: мозок людини почувається добре при високій концентрації жирів у раціоні. Щоб знизити ризик хвороби Альцгеймера, варто різко врізати рівень споживання вуглеводів (менше 60-80 грамів на день) і підвищити рівень споживання жирів з маслиновими, кокосовим оліями, яловичиною та рибою. Водночас потрібно тренуватися і вживати Бади з докозагексаєновою кислотою.
Загалом йдеться про раціон предків сучасної людини. Тоді він складався на 75% з жирів і на 5% з вуглеводів. Гени людини спеціально пристосовані для такого режиму харчування. Якщо людина їсть більше жирів, у неї жир менше відкладається у тілі.
Повідомляє News.com.au.
Коментарі
Вопрос спорный, одни говорят одно, другие- другое.
Середина – всё хорошо в меру.
Наши предки ели и ягоды, и зёрна, и яйца птиц, и конечно мясо. Но вспомните, сколько они бегали, чтобы поймать это мясо. А сколько они жили?
Лет 30. И всё- таки меньше насыщенных животных жиров – 10%, а больше жидких хорошего качества
растительных жиров. Причиной старческого маразма является также неправильный обмен веществ,
гиподинамия, алкоголь, курение, а также нужна
каждодневная тренировка мозга и тела.
Делай так, как надо, а там, что получится.
Ведь ещё наследственность хорошая нужна.