Михайло Папієв зустрівся із делегацією міжнародної місії «християнський центр «Відродження» Євангельських християн-баптистів»

27.08.2013

Голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв  25 серпня, зустрівся із делегацією міжнародної місії «християнський центр «Відродження» Євангельських християн-баптистів» на чолі з її президентом Віктором Гаммом, її виконавчим директором в Україні Михайлом Наконечним та керівництвом обласного об’єднання церков Євангельських християн-баптистів.
Зустріч відбулась у рамках відзначення 100-річчя баптизму в Україні, 1025-річчя хрещення Київської Русі та 22-ї річниці Незалежності України.
Під час зустрічі Михайло Папієв підкреслив, що саме у Чернівецькій області на святкуванні 1025-річчя хрещення Київської Русі вдалось під одним  куполом зібрати усі найбільші християнські конфесії держави. «Беззаперечно, що такий захід міг відбутись тільки на цій Богом благословенній землі, де сотні років панує міжконфесійний спокій, толерантність та злагода. І ці традиції нам вдається зберігати та примножувати», – додав голова облдержадміністрації. Окрім цього, сторони обговорили соціальну складову служіння Євангельських християн-баптистів та можливі шляхи її підтримки крайовою владою. Віктор Гамм, у свою чергу, подякував обласній владі та Михайлу Папієву особисто за підтримку та розвиток усіх християнських конфесій на Буковині. За його словами, Чернівецька область у цьому плані є прикладом наслідування для інших регіонів та країн.
Традиційно зустріч завершилась молитвою за благополуччя, злагоду та процвітання нашого краю.

Повідомляє прес-служба оДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини