Путч Бурбака готується на Хелоуін

25.10.2013
10520

Фото”Букньюс”. На фото Максим Бурбак – народний депутат від ВО “Батьківщина” (фронтзміновській її частини)

 Справжні рушійні сили чернівецьких «опозиціонерів»  стають зрозумілими навіть для людей далеких від політики. Маски скинуті, ставки зроблені. Жодне з рішень міської ради не обурює фракцію Фронту Змін так, як рішення по ринку «Добробут» (для тих, хто не не в курсі, кілька гектарів землі, які належали ринку «Добробут», рішенням суду передали назад міській громаді, оскільки оборудку визнали незаконною.

 І ніби-то всі мають радіти, адже міська громада отримає додаткові кошти.  Але тут чомусь фракція ФЗ стала на диби). Не дивно, адже цей бізнес контролюють брати Бурбаки. А «Фронт змін»  – це лишень псевдонім братів Бурбаків.  Ось, власне, показник того, чим найбільше переймаються опозиціонери.  Вдивляйтеся, шановні виборці.  Тим більше, що нарешті ситуація сягає апогею. І брати Бурбаки та та їхні наївні і не наївні послідовники хочуть зірвати найближчу сесію Чернівецької міської ради, яка має відбутися 31 жовтня.

 

Саме на цій сесії має бути розглянуте питання відводу 5 гектарів землі, які що донедавна незаконно належали ринку «Добробут». Якісь рішення по цій землі вже приймалися.  Але… ці попередні рішення міської ради по земельній ділянці ще залишали Бурбакам шанси для маневрів (у першу чергу для судових).  Рішення, яке планується нині  остаточно поховає надії продовжувати незаконно використовувати цю землю і набивати свої кишені хрумкими купюрами. І хрусткі купюри потечуть у міський бюджет. А фракції «Фронту змін» навіщо це? 

 В нашому доброму місті інсайдери є всюди, і в офісі на Суворова, 2Б, і ось виявляється, що там ледь не цілодобово тривають розробки можливих сценаріїв зриву сесії.  Керує цим процесом директор ТОВ «Букотрейдинг» та головний політтехнолог місцевих фронтовиків Сергій Лазарєв.

thumbnail

Сергій Лазарєв – директор ринку і політтехнолог за сумісництвом

Одним з основних розглядається варіант зриву сесії із залученням, так би мовити, громади. Така схема спрацювала, коли  підприємці 5-го сектору ( а у більшості ті, хто їм допомагав)   зірвали засідання міськвиконкому.Такий сценарій спробують розіграти і зараз: так само привести разом із підприємцями охоронців «Добробуту»(які бувають чи не на всіх протестах 5-го сектору «Калинки»), а потім ті за командою вриваються до сесійної зали і всіляко заважають депутатам працювати. Якщо це не спрацює, то «тітушки» Бурбака мають чітке завдання спровокувати конфлікт з правоохоронцями. А навіть невеличка бійка на сходах Ратуші однозначно стане причиною того, що сесія зупинить свою роботу. 

З іншого боку, влада може бути готова до такого розвитку подій. До того ж, той факт, що фронтовикам не вдалося зірвати виконком руками мешканців багатоквартирних будинків, де є проблема з димветканалами, промовисто говорить про те, що вони втрачають свій вплив на маси. А тому доводиться розглядати альтернативні сценарії.

Як один з варіантів, розглядається суто українській парламентській метод ведення політичної боротьби – блокування трибуни. Планується, що фронтовики заблокують президію, зламають мікрофони та приведуть у непригідність систему «Рада», або за декілька хвилин до початку сесії, або в момент розгляду згаданого питання. Розрахунок у даному випадку досить простий – у деяких регіоналів можуть не витримати нерви, і вони спробують розблокувати роботу ради вуличними методами. А бійка під пильними портретними поглядами колишніх бургомістрів, примарів та мерів – це хліб для журналістів, видовище для чернівчан, і знову ж, таки, зірвана сесія.

З іншого боку, такий хід від фронтовиків буде абсолютно незрозумілий у нашому спокійному толерантному місті, і, навряд чи, додасть їм хоча б якихось політичних балів.

Попри радикалізм згаданих сценаріїв, на Суворова,2Б знаходяться деякі гарячі голови, які пропонують ледь не екстремістські методи зриву сесії.

Навіть ходять не так чутки, як інформація, що нині серед охоронців «Добробуту» ведеться пошук людини, яка, за ледь не пожиттєве утримання від опозиціонерів, зробить лише один телефонний дзвінок – 31 жовтня повідомить про замінування міської ради. 

Одночасно розглядаються сценарії відключення світла та занесення до сесійної зали димових шашек. При чому, під пильним контролем нардепа Максима Бурбака, аби унеможливити порушення кримінальних справ(!)

1374761751_ursulyan2

Ігор Урсулян – тривалий час довірена особа Бурбаків. Пройшов у міськраду від ПР

tkach

Василь Ткач – депутат міськради від ПР

Щоправда, і в такій радикальній обстановці на Суворова,2Б є люди які відстоюють мирні та підкилимні методи зриву розгляду цього питання. Вони сподіваються, що певні розбіжності у провладній більшості у міській раді не дадуть їй змоги проголосувати це питання. Серед потенційних  перекинчиків називають Ігоря Урсуляна, Василя Ткача та Володимира Ніконова, які на час випадково мають вийти на перекур. 

  

 

1381222267_nikonov

Володимир Ніконов – депутат міськради (фракція ПР).

До речі,  з приводу Володимира Миколайовича є певні сумніви. Адже його поновили на посаді директора Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин. І, отримавши такий кредит довіри, він навряд чи захоче вступати в  ту ж саму річку опозиційності та дисидентства. А щодо інших, це вже за настроєм. Залишається сподіватися,  здоровий глузд переможе.

Звісно, якщо остаточне рішення по 5 гектарах землі «Добробуту» буде прийняте, то Бурбаки спробують пригальмувати його шляхом судових позовів. Але це вже виглядатиме  агонією.

Зрозуміло лише одне, наступна сесія міської ради буде більш ніж веселою. А от хто на ній отримає гарбуза – територіальна громада, чи бізнес-контора  братів Бурбаків – дізнаємося 31 жовтня… Цікаво, власне, чому цей «путч» співпадає по часу із Хелоуіном?

 Андрій Струм

 

 

 

 

 

 

       

 

Коментарі
  • Якщо все це організовує Сергій Лазарєв, то можна бути спокійним, буде все через дупу. Цей блакитний, не за партійним кольором, а по життю, не здатен щось організувати розумне. Верх його креативу це тупий тролінг на Букінфо під різними ніками.

  • Струм явно ударенный струмом электрическим. Такую ахинею пишет, что не укладываетя в голове. Видно, кризис жанра у Воронцова. А писать каждый день какое-то дерьмо надо, бабло отрабатывать. Пацаны так просто не платят. Выставил фронтовиков во главе Лазаревым просто как терорристов высочайшего уровня. Читал и плакал навзрыд. Еще и представил эту картину с дымовыми шашками в зале, лицо Михайлишина в тумане, испуганых регионалов, удивленного Чесанова и бледного Редька. Ой ну просто умора.А да, еще задыхающегося от кашля Ходоровского и падающую в обморок Гаевскую. Просто фильм ужасов местного разлива.

  • Правда – не ахинея. Называть вещи своими именами,рассказывать людям правду – это и есть задача настоящего журналиста.

  • НИКОНОВА ВОССТАНОВИЛИ ДИРЕКТОРОМ И УВОЛИЛИ–СТРАННО с понедельника
    УРСУЛЯНА ПОДРУЧНОГО БУРБАКОВ ВЫГНАЛИ ИЗ ПАРТИИ А ПОТОМ ВОССТАНОВИЛИ В ПАРТИИ РЕГИОНОВ
    СТРАННО
    БУШЛЕЯ НАЗНАЧИЛИ ВО ДИРЕКТОРА ДЕПАРТАМЕНТА
    И ЗАТЕМ УВОЛИЛИ – СТРАННО
    ПАРТИЯ РЕГИОНОВ БОЛЬШАЯ ЧАСТЬ БУДЕТ ГОЛОСВАТЬ
    ПРОТИВ ПЕРЕДАЧИ ДОБРБУТА ГОРОДУ—СТРАННО
    ДЕНЬГИ ОБЬЕДЕЛИ ОПОЗИЦИЮ И ПР – СТРАННО ?
    Э Т О З А К О Н О М Е Р Н О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Скоріш за все – так і буде. Дурбак вже все перепробував , шоб не забрали його корито, з якого він і його фронтзмінівська гоп-компанія їсть. Він по людськи не вміє , то ж буде діяти по СВИНЯЧОМУ.

  • Неужели ради поганых денег надо скатываться к бандитизму, и даже можна сказать к фашистским действиям.
    Ещё никого бабло не сделало счастливым.
    Охолоньте трошки, люди. В два рта никто не
    будет жрать, чем больше жрёшь, тем скорее
    тебя унесут на Гадилов.
    Чего забирать у народа землю?
    Эти деньги должны идти в городской БЮДЖЕТ.
    Комментарии меняются, А ФАКТЫ ОСТАЮТСЯ.
    ОНИ ВЕЧНЫЕ СТРАЖИ ИСТИНЫ, кто бы о них не
    писал. ОСТАВАЙТЕСЬ ЛЮДЬМИ, а никакими – то
    стервятниками.
    Вот вы хотите к власти прийти, так всё равно
    вы для народа ничего не сделаете.
    Хапните и убежите. Что не так?

  • ПЕТЯ, да не злись ты,
    все мы живём в одном городе и ходим одними
    улицами. Счастья тебе и всех благ.

    • Що ви їх вмовляєте “не злитесь”. Нехай зляться, а то їм щось надто спокійно було. Злодій повинен нервувати

  • Ян Петрович! Отстали Вы от наших реалий. Папиева никто не сливает. Он наш пацан, правильный. Это Витальку сливать будем. Не вышло из Кабана тигра . Пора загонять его в стойло. А эти кабановские мальчики с этим своим сайтом специально стараются убедить Папиева,что старые регионалы против него. Старые регионалы дисциплину знают. Пока Папа сказал – Папаю здесь быть – ззначит он и есть разводящий . Все остальные выполняют его команды. Так что зря стараетесь мальчики-проданчики. У нас,регионалов, все четко. А Виталька решил свои игры с Проданом играть, поэтому ему пи..ц ! И точка.

  • А вы – кодло шкир, урсулянов и никоновых сказали папе , что вы на бурбаков работаете или забыли ?

  • если урсуляны никоновы шкиры засели коментарии писать,значит чуют задним местом -дело швах! )))))

  • Прямо, как пауки в банке. Ну с какой стати надо “сливать Михайлишина”. Всё при нём – энергия, молодость, трудолюбие.
    Как может , спасает развалины городского хозяйства.
    Видите ли ” из Кабана не получился тигр.”
    А на что нам этот хищный зверь? Чтобы дожрал нас
    и всё, что осталось. Мы это уже проходили.
    17 лет терпели Федорука.
    Память осталась в народе.
    Скользкие плитки на тротуарах. Зимой –
    поломанные руки, ноги, позвоночники.
    А достойная альтернатива есть? Нет.
    Так зачем замена? Лишь бы.

  • з такою пикою як у Дурбака прямісінько на ХЕЛОУІН,навіть не треба вигадувати героя цього свята,така мика як у Максима налякає будь-кого

  • ПРО ЩО ЩО ВИ БАЗІКАЄТЕ!!! ВИ Ж СИКУНИ І ЗМІНИТИ НІЧОГО НЕ ЗДАТНІ НАВІТЬ У СВОЄМУ СОРТИРІ!!! ВАС ИМЕЮТ И БУДУТ ИМЕТЬ!!! А ВЫ СРИТЕСЬ В КОМЕНТАХ МЕЖДУ СОБОЙ ИМ ЭТОГО И НАДО!!!ДУМАЙТЕ!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини