Родина Бурбака отримала в Криму російські паспорти

24.04.2019

бурбакЧлени сім’ї брата лідера фракції “Народний Фронт” Максима Бурбака не тільки проживають в Криму, але і в 2015 році отримали російські паспорти. Про це в своєму Telegram-каналі розповів відомий юрист Андрій Портнов.

 “У той час, коли на Донбасі гинули українські солдати, а лідери Народного Фронту Яценюк і Бурбак робили жорсткі антиросійські заяви, родина рідного брата Бурбака, керівника обласної організації Народного Фронту, партнера і однокласника Яценюка, отримувала в Криму російські паспорти”, – написав Андрій Портнов.

Зокрема, дружина Олексія Бурбака (рідного брата лідера парламентської фракції “Народного фронту”) Олена Борисова, при видачі довіреності на оформлення нерухомості керувалася російськими законами, визнаючи таким чином і легалізуючи в Криму російську владу. Крім того, російському нотаріусу вона представила паспорт, виданий ФМС Росії 16 червня 2015 року, тобто в самий розпал загроз Яценюка і Бурбака притягнути до відповідальності всіх, хто співпрацює в Криму з окупаційним російським режимом.

Окрім того, теща Бурбака Ольга Борисова в лютому 2015 оформила на себе за російськими законами торговий центр в Ялті, вказавши в реєстраційних документах такі слова: “суб’єкт Російської Федерації Республіка Крим”.

img22

img4 скрг

Джерело: strana.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини