Ремонт гуртожитків та налагодження інфраструктури, – Роман Петришин розповів про перші кроки на посаді ректора ЧНУ

24.04.2019

петришин_романНинішній проректор, доктор фізико-математичних наук Роман Петришин розповів, що однією з найбільших проблем університету є стан гуртожитків, у яких мешкають студенти.

«Вважаю, що потрібно повністю закривати гуртожитки по одному по черзі і капітально ремонтувати усі. Щоб студентам було комфортно і приємно у них проживати. Можливо, варто відкласти побудову баз відпочинку для університету».

Водночас Роман Петришин заявив, що перші кроки, які стосуватимуться приміщень і території університету – це упорядкування.

«Потрібно перенести господарські приміщення з території резиденції, зокрема позаду четвертого корпусу. Необхідно налагодити інфраструктуру, зробити паркінг. Цю перлину потрібно зберегти для майбутніх поколінь. Є першочергові господарські справи ,які потрібно терміново вирішити. Зокрема розв’язати проблему із постачанням води, потрібно міняти мережі», – зазначив проректор.

Щодо кадрових призначень кандидат розповів, що хоче омолодити команду.

«Першим кроком ректора є формування команди проректорів. Довірю цю роботу деканам факультетів і директорам інститутів, аби вони обрали проректорів. Одна з моїх умов буде, аби команда була омолоджена навпіл. Тобто половина ректорів постарші, і половина – молоді.  Також планую змінити головного бухгалтера Сільву Марут. Вона працювала за трьох ректорів, треба давати дорогу молодим», – розповів Роман Петришин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини